H-hetki lähenee, eikä hetkeäkään liian aikaisin. Hukkiksen hengitys muuttui muutama päivä sitten taas raskaammaksi, eli nestettä on keuhkoihin alkanut kertyä hieman aiempaa enemmän. Soittelin asiasta sydänlääkärille ja nesteenpoistolääkkeen annostus kaksinkertaistettiin näiksi leikkausta edeltäviksi päiviksi, kun keuhkojen saanti puhtaaksi on tärkeää narkoosia varten. Temppu näyttäisi tepsivän, sillä poika on nyt eilen ja tänään hengitellyt taas helpommin.

Tänään kävimme alkuillasta Rajasaaressa, niin että Hukka sai vielä juosta hieman vapaana, kun tassukin taas toimii normaalisti. Hukkaahan puri pari viikkoa sitten Rajasaaressa saksanpaimenkoira, joka tikkasi poikaparan etutassun kyynärpäähän kolme kunnon reikää. Tassu oli pari päivää varsin kipeä, eikä Hukka sillä juuri astunut, mutta nyt puremat näyttävät parantuneen mukavasti vaikkakin niitä vielä peittää rupi. Antibioottikuuri onneksi puri hyvin, eivätkä puremat päässeet tulehtumaan; se ei varmaan olisi ollut hyvä juttu leikkaustakaan ajatellen.

Huominen otetaan iisisti, ettei rasituta liikaa ja torstaiaamuna sitten kahdeksaksi Viikkiin. Voi kun kaikki vain sujuisi hyvin!